söndag 8 juli 2018

En vecka

Nu har det gått en vecka på semestern, vi är inte helt klara med sovrummet det kvarstår lister i taket och runt golv. Gästrummet där har vi målat taket och grundat väggarna, imorgon blir det att måla det med en ljus bege färg och sätta upp lister. I det stora rummet har vi spacklat taket och imorgon blir det att slipa och grundmåla det. Det som tar tid i det stora rummet är att riva tapet, det tar aldrig slut det är lager på lager av tapeter.

Bild på golvet i sovrummet och en bild på när Kenneth lägger det.




Vi har också kört bort en av granarna och björken, blev 5 vänder till tippen och då har vi den största av träden kvar. För att få lite omväxling från att riva tapet fixade jag till en rabat på fram siden så imorgon blir det att planter några blommor där.

Färgen vi har valt i den öppna planlösningen är en vit färg som är äggskalsvit. Lite varmare vit än vanlig vit, tror att det kommer bli jätte bra mot det mörka golvet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En egen sida för försäljnings

 Nu har jag fixat eller rättare sakt fått en egen hemsida i födelsepresent. Och jag har hunnit måla en hel del också :)  https://www.annys-c...