Fick småputtra i ca 2 timmar sedan åkte löken, champinjonerna och beccon ner i grytan innan serveringen.
lördag 24 november 2018
Mustig gryta
Fy vad kallt det känns, fast det bara är -5-6 Så känns det som minst minus tjugo. Jag bestämde mig för att göra en mustig gryta på fransyska och kalkon bacon. Började med att bryna lite champinjoner, lök och kalkonbecon. När det var gjort lade jag det i en djup tallrik. Och stekte köttet och fyllde på med buljong vatten morötter och lök. Kryddade med senap, nejlika, peppar, grönpeppar och salt.
Detta blev en god mustig gryta :)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
En egen sida för försäljnings
Nu har jag fixat eller rättare sakt fått en egen hemsida i födelsepresent. Och jag har hunnit måla en hel del också :) https://www.annys-c...
-
Pilgrimsmusslor är så gott, min man tillagar dem med knaperstekt beccon och sharlottenlök med sparris. Underbart gott. Super gott <...
-
Under ett par veckor tappade jag all motivation, en förklaring var att jag fick feber och jobbade otroligt mycket. Mitt humör var som en ber...
-
Idag bestämde jag mig för att göra paj. En somrig och god paj är lax och spenatpaj och den hemliga ingrediensen är: kraftost på tub...blir s...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar