Nu är köttgryta klar, nu står den bara och puttrar tills den ska serveras. Ett tips när ni ska ha hela kryddpeppar använd en teasil så behöver man inte leta efter kornen innan serveringen. Använde grundreceptet från länken men hade i lite extra ingredienser och tänkte dela med mig av det
https://www.ica.se/recept/lyxig-kalops-med-mormorskokta-morotter-721151/
1 msk Dijonsenap, 1 msk kantarell fond, timjan, chili, en fänkål, en palsternacka, hela burk champinjoner, paprika, vispgrädde 1 dl.
Har stekt kantarellerna med beccon, ska bar göra en stuvning och riven ost till hösten och in i ugnen innan gästerna kommer. Blir också brytbröd och potatis till grytan. Hoppas gästerna gillar grytan, jag tycker den är supergod
Enkelt och smart att använda en teasil till de hela pepparkornen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
En egen sida för försäljnings
Nu har jag fixat eller rättare sakt fått en egen hemsida i födelsepresent. Och jag har hunnit måla en hel del också :) https://www.annys-c...
-
Pilgrimsmusslor är så gott, min man tillagar dem med knaperstekt beccon och sharlottenlök med sparris. Underbart gott. Super gott <...
-
Under ett par veckor tappade jag all motivation, en förklaring var att jag fick feber och jobbade otroligt mycket. Mitt humör var som en ber...
-
Idag bestämde jag mig för att göra paj. En somrig och god paj är lax och spenatpaj och den hemliga ingrediensen är: kraftost på tub...blir s...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar