fredag 19 oktober 2018

Så här blev det

Tänkte lägga ut före och efter på köket....det är fortfarande några små detaljer kvar men det blir fixat under em. Men i det hela är det så här vi ska ha vårat kök och vi är väldigt nöjda.

Vi valde att anlita Puustelli säljaren kändes seriös och var hos oss 2 gånger pluss att vi var i butiken och tittade på olika produkter. Vi hade ingen helt klar bild på hur vi ville ha köket. Vi hade vissa krav, vi ville att det skulle vara bra med bänkta och det skulle vara lätt att rengöra, vi ville inte ha handtag. Säljaren ställde följdfrågor och så ritade hon upp ett kök som vi föll för direkt, vi valde en blank stenskiva istället för en matt. I sista minuten ändrade vi färg på fogen från vit till antrasitgrå.

Pressis när bygget av köket skulle börja slutar säljaren något hon inte hade nämnt till oss, vi får reda på det av snickaren. Men hon skickar ett mail och informerar om det. Det skapade en viss oro från våran sida, eftersom hon var den kontakt vi fått förtroende för. Bygget har tagit väldigt lång tid, 4v utan kök är en lång tid. Men slutresultatet blev kanon. Men vi har varit rätt frustrerade under tiden.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En egen sida för försäljnings

 Nu har jag fixat eller rättare sakt fått en egen hemsida i födelsepresent. Och jag har hunnit måla en hel del också :)  https://www.annys-c...